Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni mevzu temellığı ile alakalı düşkünlük edilen soruları sizler kucakin bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları adida görev almaktadır.

Göreceksiniz ki bu kadar yüksek birinci sınıf yangın kapılarını en munis fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda anık yangın bapları ile ivedili yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı ruz doğrulama yangın kapıları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cihetı aralık otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı olabilir.

 60dk ve 120dk üzere ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın Bapsı esas amacı insanların dokunca görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere tenha yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın Merdiveni Kapısı Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate tuzakınarak vacip sayıda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Yangın bapları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe göre farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak istem olması durumunda farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması yapılabilmektedir.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna ilişkilı olarak değkârmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en makul fiyata satın çekmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa da sessiz hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Z tipi yangın merdiveni adını dokumalış şeklinden tuzakır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Sertifikasız yangın kapıları da müsait maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları derunin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar ekonomik bir almaşık sunar.

Report this wiki page